1 Ocak 2018 Pazartesi

Yılbaşıı

Geldi 2018 !

  Klasikçe, ne çabuk geçti dediğimiz bir sene daha geçti. Hatta en hızlı geçeni bu seneydi diyebiliriz. Çünkü bizim için en güzel geçen, en tasasız senemizdi 2017. Birlikte vakit geçirebildiğimiz, bu yüzden de huzur bulduğumuz zamanlar çok fazlaydı 2017 'de. Tabi ki sıkıntılı olduğumuz zamanlar da oldu ama bunların üstesinden gelmeyi başardık gelemediğimiz zamanlarda da boş verdik. ( Bu sıkıntıları def etmede Taha'nın büyük payını yadsıyamam hatta bütün pay onun 💙) Büyüdükçe daha bilinçli geçiyor senelerimiz, en çok yılbaşında anlıyoruz büyüdüğümüzü. Yılbaşı çok farklı bizim için neredeyse doğum günlerimiz için bile bu kadar heyecanlanmıyoruz kişisel olarak.

  Yaşayabileceğimiz ve yönetebileceğimiz, istediklerimizi yapabileceğimiz bir yıl daha konuyor önümüze. İstediğin gibi yönet ye iç gez eğlen çalış istediğini yap ama yeter ki yaşa ve mutlu olacağın şeyleri yap . Bir yere kadar düşün etrafındakileri, ama en çok kendini ve en sevdiklerini düşün. İnsan ancak böyle mutlu olabiliyor bizce.

  Ülkemiz adına da her şey güllük gülistanlıktı demeyi çok isterdik ancak maalesef... Tamamen iyileşmeyeceğini biliyoruz bu durumun, yine de 2018 in 2017 den bir tık iyi bir yıl olmasını tüm kalbimizle istiyoruz. Yeni yıl ülkemize vicdan ve adalet ile gelsin.

  Bu sene zor geçen bir sene olacak bizim için. Başarılı olmamız gereken konular var. Yaz aylarında birimiz(Taha) Amerika 'da garsonlukla uğraşırken birimiz KPSS ile savaşacak. Başarılı olma ümitlerimiz var. Umutla başvurduğumuz yerlerden mutlu olarak ayrılırız umarız.
Ve son olarak ikimiz de gerçekten üzmek isteyen insanları kafamıza takmamayı düşünüyoruz bu yıl. Herkes ne derse desin neye bir kulp bulursa bulsun çok düşünmemek en iyisi.

  Aslında belirli isteklerimiz yok 2018 'den. İstediğimiz, mutlu olduğumuz şehirdeyiz. Mutlu olacağımızı umduğumuz meslekler için severek çalışıyoruz, ailelerimiz sağlıklı, yanımızda olamasalar da varlıklarını her an hissediyoruz . Ve en önemlisi birlikteyiz . Önem verdiğimiz şeylere sahibiz; aklımıza geldiği her an şükrediyoruz bunlar için...

Yeni yıl, hepimize sağlık, mutluluk, huzur getirsin.
Bizi mutlu olarak taşıyıp 2019 'un kucağına atsın.

Birlikte nice senelereeeee 🎅



2 yorum:

  1. Umarım bu yaz ikiniz için de mükemmel geçer,size güveniyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tesekkür ederiz Anılcım ! Senin için de önemli bir yaz biliyoruz, umarız bu sene tümüyle senin için daha istedigin sekilde geçer, kucak dolusu sevgilerle..

      Sil

Yaşanılası

  Allah der ki “Kimi benden çok seversen onu senden alırım”…. Ve ekler: “Onsuz yaşayamam” deme, seni onsuz da yaşatırım.   Ve mevsim geçer, ...